Twistcoaching organiseert en verzorgt inspirerende workshops

 

Reacties van deelnemers na de vorige twist-workshops:

 

- Leuk, inspirerend en liefdevol.   -Goede opbouw, stap voor stap, afwisselend en goed in opbouwen naar concrete stappen om te doen. -10! Super leuk. Echt goed gedaan! Voelde me ook echt op mijn gemak! - Leuk vooral om de inzichten met anderen te delen, dat werkte voor mij hiel krachtig! Mooi om hier bij stil te staan en aandacht aan te geven!                           

- Ontspannen, fijn tempo. Prettige meditatie-stem. Fijn om te delen / uit te wisselen, maar ook niet alles, goede afwisseling.  - Rustgevend, maakt we weer bewust van waar ik mee bezig ben in mijn leven van dat nu positief van negatief is - Fijn, fijne sfeer, liefdevol, gezellig, ontspannen, lekkere thee en chocolade. Ik ben echt super trots op jou!                  

 

- Verrijkend met mooie inzichten en handvatten voor mij persoonlijk.   - Leuke, leerzame en laagdrempelige workshop. Het was niet nodig om ervaring te hebben met mediteren. Je hebt hulp aan inzichten te geven.  -Van meditatie tot actief à goede afwisseling. Je straalde veel positiviteit en open houding en het dansen vond ik leuk en ontspannend. - Verrassend! Prettig en leuk om weer eens naar mezelf te kijken! Fijne workshop, je gaat ook uit je comfortzone door anderen met kletsen.    

 

Neem contact op voor de mogelijkheden en meer info!