Recensies en Praktisch

Recensies van cliënten die een twist-traject bij twistcoaching hebben gevolgd:

 

'Je manier van coachen is energiek, er hangt een ontspannen sfeer, en je bent erg open en menselijk!'

 

'Ik ben er door het twist-traject achter gekomen dat onzekerheid geen slechte eigenschap is. Ik weet nu ook dat een stap terugdoen geen falen is. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven richting mijn omgeving en vertellen hoe het echt met me gaat.'

 

'Ik vond het twist-traject een welkome en praktische aanvulling op de psycholoog. Ik heb het meeste gehad aan de positiviteits- en ontspanningsoefeningen en aan de fijne manier waarop je de dingen die ik zei naar het positieve hebt getwist.'

 

'Het wandelen was een fijne manier om gecoacht te worden.  Het zorgt ervoor dat je vanuit ontspanning gaat praten en je gedachten en gevoelens makkelijker bloot legt.'

 

'Ik ben trots op mezelf dat ik het twist-traject ben gaan doen. Ik durf nu bewust stil te staan bij mijn gedachten en kan ze los zien van de persoon die ik ben. Ook voel ik na door het volgen van dit twist-traject nu goed aan wanneer het antwoord op iets eigenlijk 'nee' is. Wanneer iemand me een vraag stelt, antwoord ik niet meer altijd direct. Ik denk er eerst over na.'

 

'Ik neem nu, door wat ik geleerd heb tijdens het twist-traject. de inzichten die ik heb gekregen, meer tijd, ik luister beter naar m'n gevoel. en ik kies meer voor mezelf en m'n gezin.'

 

'Het wandelen tijdens de sessies zorgt ervoor dat ik ongedwongen kon praten. Ik vond de wandelingen erg helpend en ontspannend'

 

Naam twist-coach:

Marlies

 

Adres:

Twistcoaching

Vossenpelssestraat 28B

6663 KC Lent

 

KVK: 72360119

 

Vragen?

Klik op de email-button of bel me en stel je vraag!:)

 

Duur van de sessies

De sessies bij twistcoaching duren 1,5 uur in plaats van 1 uur.  In de praktijk heb ik gemerkt dat het eerste kwartier vaak weer even rustig inkomen en afstemmen is. Ik vind het belangrijk de tijd te nemen en vanuit rust op dingen in te kunnen gaan of bepaalde oefeningen uit te kunnen voeren. Een sessie van 1,5 uur zorgt letterlijk voor genoeg rust en tijd. De ervaring heeft me ook geleerd dat vaak in het laatste half uur, wanneer je er helemaal 'in zit', belangrijke informatie naar boven komt die zorgt voor twists in de goede richting.

 

Vrijblijvende intake

Tijdens de intake kijken of er een klik is. Er is ruimt voor het beantwoorden van eventuele vragen van jou en uitleg van mij over een van de twist-trajecten.  Vervolgens bespreken we jouw huidige stand van zaken en jouw hulpvragen. Als het goed voor je voelt en er een klik is ondertekenen we het coachcontract. We maken een afspraak voor de eerste twist-sessie en het jouw twist-traject voor twists in de voor jou goede richting gaat van start!:) 


Tarieven (alle tarieven zijn inclusief btw)

 

Intake

20 euro

 

Het verkorte twist-traject:

Het twist-traject verkort bestaat uit het intakegesprek en vervolgens drie coachings-sessies van anderhalf uur.

Deze vinden om de week plaats. Op die manier kunnen de inzichten en twists die je opdoet tijdens een sessie, landen en doorwerken voor een optimaal effect. 

Als jij er voorkeur aan geeft dat de sessies bijvoorbeeld elke week plaatsvinden of dat er wat langer tussen zit, dan is hier ook altijd mogelijkheid voor, dit kunnen we dan bespreken.

248 euro 

 

Het twist-traject:

Het twist-traject bestaat uit het intakegesprek en vervolgens zes coachings-sessies van anderhalf uur. Deze vinden om de week plaats. Op die manier kunnen de inzichten en twists die je opdoet tijdens een sessie, landen en doorwerken voor een optimaal effect. 

Als jij er voorkeur aan geeft dat de sessies bijvoorbeeld elke week plaatsvinden of dat er wat langer tussen zit, dan is hier ook altijd mogelijkheid voor, dit kunnen we dan bespreken.

488 euro 

 

Drie losse bij te boeken sessies:

248 euro

 

Een losse bij te boeken sessie:

85 euro 

 

Vergoeding: 

Uit je eigen portemonnee

Misschien vind je het de moeite waard om je eigen geld te investeren in je eigen ontwikkeling en in je goed voelen. In twisten van misschien stuurloos, prikkelbaar, minder energie dan je zou willen en minder vrolijk dan je zou willen richting je weer de regisseur voelen van jouw leven: Ontspannen, bewust, vol zelfvertrouwen en zelfkennis. Met een heldere focus, lekker in je vel, energiek en genietend! 

Kijk wel ook altijd naar eventuele mogelijkheden voor vergoeding voor jouw twist-traject.

 

Via je werkgever

Vakbonden en werkgevers zien steeds vaker het belang van persoonlijke coaching in. Coaching is een relatief goedkope en effectieve manier voor persoonlijke ontwikkeling. Als iemand goed in zijn of haar vel zit en in balans is, heeft dit automatisch ook positieve gevolgen in de functie als werknemer. Als er in je CAO een coaching of opleidingsbudget is opgenomen kan dit, in overleg met je werkgever besteed worden aan coaching. Ook beschikt HR of personeelszaken vaak over opleidings of bijzonder budget dat in overleg uit kan worden gegeven aan coaching.

Je kunt alvast een intake-gesprek inplannen, ik maak dan een passende offerte voor je werkgever of HR manager waarin duidelijk het nut en doel van de coaching vermeld staat.

 

Zit je in de ziektewet omdat je overspannen bent of een burn out hebt of in ieder geval even niet in staat bent te werken door bijvoorbeeld spanningen? Je werkgever heeft de plicht om mee te werken aan herstel en je werkgever heeft hier ook baat bij. Neem contact met me op voor overleg met je werkgever voor mogelijkheden om een twist-traject voor je te declareren. (Het gaat mij niet om jouw werkgever, het gaat mij om jou en om twists in de voor jou goede richting) 

 

Belastingaftrek voor ondernemers

Jouw persoonlijk functioneren is cruciaal voor jouw onderneming. Als je door twistcoaching beter in balans komt waardoor je effectiever kunt werken en dit is dus een investering in jouw onderneming en kun je deze opgeven als bedrijfskosten bij de belasting. Coaching is aftrekbaar voor de inkomsten-vennootschap en omzetbelasting. De BTW kun je volledig terugvragen. Van de overige kosten (zoals eventueel een hotelovernachting of lunch) voer je 80% op. Ook reis en verblijfkosten kun je volledig opvoeren als kosten. 

 

Belangrijk: twistcoaching kan geen garantie bieden over vergoedingen. Overleg altijd met je werkgever, accountant of belastingadviseur. 

 

WEES WELKOM:); mail of bel me gerust voor een gratis en vrijblijvende intake (intake via skype is ook mogelijk)

Als het vervolgens goed voor je voelt kun je je plek reserveren voor een van de 1op1 twist trajecten voor het maken van twists in de voor jou goede richting!

 

 Je kunt me ook mailen met al je vragen.

 

 

 

PRIVACY: Als klant van twistcoaching geef je toestemming voor het bewaren en gebruiken van je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres ten behoeve van facturering en reguliere, directe klantcontacten.

Ik (Marlies Gerritsen) geef deze gegevens niet door aan derden.