Twist-Traject verkort

Twistcoaching is meer dan alleen je hart luchten. 

 

 

Bij twistcoaching maak je echt de twist terug naar jezelf, naar je gevoel en naar een leven waarvan jij weer de regisseur bent. Vanuit ontspannen kom je weer bij je gevoel. Vanuit je gevoel voel je weer wat niet goed voelt jou en wat wel goed voelt voor jou. We gaan werken aan jouw zelfzorg en zelfliefde. En aan het zetten van twists in de voor jou goede richting. 

 

Het twist-traject verkort is minder uitgebreid dan het twist-traject. Desondanks is het twist-traject verkort voor sommige mensen en hun situatie/vraag meer passend. Het verkorte twist-traject zorgt voor een snelle twist in de goede richting. Het twist-traject verkort uitbreiden naar een volledig twist-traject is uiteraard altijd mogelijk.

 

Tijdens dit traject ga je na de intake, met twist-coach Marlies aan je zijde: 

 

Ontspanning

Door middel van wandelsessies, maak jij je hoofd leeg. Je komt uit je dagelijkse leven en maakt weer verbinding met jezelf en jouw gevoel. Aangevuld met geleide ontspannings-meditaties, die ook online worden aangeboden. Een concrete schrijf-oefening zorgt hierbij voor extra inzicht in wat voor jou werkt om te ontspannen. 

 

Samen kijken we hoe jij meer tijd vrij gaat maken voor jezelf en hoe jij die in gaat vullen op een manier die echt het relaxte vakantie-gevoel geeft. Dit is een belangrijke twist die direct gaat zorgen voor meer blijvende ontspanning en een blijvende verbinding met jezelf en je gevoel, die jou in de rest van het traject ten goede zal komen. 

Ook kijken we hoe jij ervoor kunt zorgen dat je minder prikkels binnen krijgt op een dag, bijvoorbeeld door afspraken met jezelf te maken over het gebruik van je telefoon en social media.

 

Bewustwording, acceptatie en je emoties de ruimte geven

Hoe gaat het met je? Hoe voel jij je? Alles is daarin oké, er is geen goed of fout en alle emoties mogen er zijn. Sterker nog; als jij ergens een sterke emotie bij voelt geeft dit vaak belangrijke informatie. Accepteren is hierbij ook een belangrijke; het gaat nu zoals het gaat en het is nu zoals het is en dat is oké. Emoties mogen er zijn, geef ze de ruimte. 

 

Concrete stappen zetten

Elke verandering begint met een eerste stap. Na elke sessie bespreken we welke kleine stap(pen) jij vandaag, morgen en volgende week kunt zetten voor directe twists in de goede richting. 

 

Toegespitst op jou maken wij daarnaast bij het verkorte twist-traject een keuze uit:

Zelfliefde, je gedachten onderzoeken, je gedachten en focus de goede richting in twisten, wat kost jou energie, wat geeft jou energie en/of het beantwoorden van de droomleven-vraag,

(zie het kopje ‘twist-traject’ voor meer informatie over deze stappen)

 

Na dit uitgebreide en uitgebalanceerde twist-traject ben jij weer de regisseur van jouw leven:

Ontspannen, bewust, vol zelfkennis en zelfliefde. 

 

Het twist-traject verkort bestaat uit het intakegesprek en drie coachings-sessies 1 tot 1,5 uur.

Deze vinden (ongeveer) om de week plaats.

Op die manier kunnen de inzichten en twists die je opdoet tijdens een sessie, landen en doorwerken in je dagelijkse leven.

 

Als het wenselijk is kan een traject aangevuld worden met opfris-onderhouds-twist-sessies.

 

WEES WELKOM:); mail of bel me gerust voor een gratis en vrijblijvend wandel- intake (intake via skype is ook mogelijk)

Als het vervolgens goed voor je voelt kun je je plek reserveren voor 1 van de twist trajecten voor het maken van twists in de voor jou goede richting!