Twist-Traject verkort

Twistcoaching is meer dan alleen je hart luchten. Bij twistcoaching maak je echt de twist terug naar jezelf, naar je gevoel en naar een leven waarvan jij de regisseur bent.

 

Het twist-traject verkort is minder uitgebreid dan het twist-traject. Desondanks is het twist-traject verkort voor sommige vrouwen en hun situatie/vraag meer passend. Het verkorte twist-traject zorgt voor een snelle twist in de goede richting. Tijdens dit traject ga je na de intake, met twist-coach Marlies aan je zijde: 

 

Ontspannen

Door middel van wandelsessies, maak jij je hoofd leeg. Je komt uit je dagelijkse leven en maakt weer verbinding met jezelf en jouw gevoel.

 

Bezinnen

Hoe gaat het met je? Hoe voel jij je? Alles is daarin oké, er is geen goed of fout en alle emoties mogen er zijn. Sterker nog; als jij ergens een sterke emotie bij voelt geeft dit vaak informatie over wat belangrijk is voor jou. 

 

Concrete stappen zetten

Elke verandering begint met een eerste stap. Na elke sessie bespreken we welke kleine stap(pen) jij vandaag, morgen en volgende week kunt zetten voor directe twists in de goede richting. 

 

Toegespitst op jou maken wij daarnaast bij het verkorte twist-traject een keuze uit:

Tijd vrij maken voor jezelf, je gedachten onderzoeken, je gedachten en focus de goede richting in twisten, kijken wat jou energie kost en oplevert, of de droomlevenvraag beantwoorden.

(zie het kopje ‘twist-traject’voor meer informatie over deze stappen)

 

Na dit uitgebalanceerde twist-traject ben jij weer de regisseur van jouw leven:

Ontspannen, bewust, vol zelfvertrouwen en zelfkennis. Met een heldere focus, lekker in je vel, energiek en genietend!

 

Het twist-traject verkort bestaat na het intakegesprek, uit drie coachings-sessies van anderhalf uur. Deze vinden om de week plaats. Op die manier kunnen de inzichten en twists die je opdoet tijdens een sessie, landen en doorwerken voor een optimaal effect. Elke week dat je geen coachings-sessie hebt, ontvang je een inspiratie-mail om de twist-flow waar je in zit ook thuis nog meer te bekrachtigen

 

WEES WELKOM:); mail of bel me gerust voor een gratis en vrijblijvend wandel- intake (intake via skype is ook mogelijk)

Als het vervolgens goed voor je voelt kun je je plek reserveren voor een van de 1op1 twist trajecten voor het maken van twists in de voor jou goede richting!

 

 

Je kunt me ook mailen met al je vragen:)