Twist-traject

Twistcoaching is meer dan alleen je hart luchten. 

Bij twistcoaching maak je echt de twist terug naar jezelf, naar je gevoel en naar een leven waarvan jij weer de regisseur bent.

 

Wandelcoaching of skypecoaching vormt de basis van de trajecten.

 

Tijdens het traject ga je met twist-coach Marlies aan je zijde: 

 

Ontspannen

Door middel van wandelsessies, maak jij je hoofd leeg. Je komt uit je dagelijkse leven en maakt weer verbinding met jezelf en jouw gevoel.

 

Bezinnen

Hoe gaat het met je? Hoe voel jij je? Alles is daarin oké, er is geen goed of fout en alle emoties mogen er zijn. Sterker nog; als jij ergens een sterke emotie bij voelt geeft dit vaak belangrijke informatie. Accepteren is hierbij ook een belangrijke; het gaat nu zoals het gaat en het is nu zoals het is en dat is oké.

 

Tijd vrij maken voor jezelf en zorgen voor minder prikkels

Samen kijken we hoe jij meer tijd vrij gaat maken voor jezelf en hoe jij die in gaat vullen op een manier die echt het relaxte vakantie-gevoel geeft. Dit is een belangrijke twist die direct gaat zorgen voor meer blijvende ontspanning en een blijvende verbinding met jezelf en je gevoel, die jou in de rest van het traject ten goede zal komen. 

Ook kijken we hoe jij ervoor kunt zorgen dat je minder prikkels binnen krijgt op een dag, bijvoorbeeld door afspraken met jezelf te maken over het gebruik van je telefoon en social media.

 

Je gedachten onderzoeken

Als je minder lekker in je vel zit pieker je vaak ongemerkt over verschillende thema's. Jouw kritische stem is dan vaak wat meer aanwezig; dat stemmetje wat overal commentaar op heeft en zegt wat er allemaal niet goed is. Wij brengen in kaart waar jij over piekert, zodat je hier bewust van wordt. Ook leer je wat jou helpt als je piekergedachten hebt. 

 

Je gedachten en focus de goede richting in twisten 

Met een gerichte oefening zorgen we ervoor dat je aandacht en gedachten verschuiven naar alles waar jij nu al blij, tevreden, of trots op bent en waar je van geniet en dankbaar voor bent. Deze oefening zorgt direct voor een fijner en opgeluchter gevoel. 

 

Wat kost jou energie?

Wat voelt als een blok aan je been? Wat doe je uit gewoonte maar past eigenlijk niet meer bij je? Wat is goed voor jou om los te laten of meer te begrenzen? 

 

Wat geeft jou energie?

Wat geeft jou een fijn gevoel? Wat vind jij belangrijk? Waar heb je zin in? Waar ben jij nieuwsgierig naar? Waar word jij blij van? 

 

De Droomleven-vraag beantwoorden 

Jij laat je fantasie de vrije loop; hoe ziet jouw ideale droomdag, of droomleven eruit? Marlies vraagt door en zo kom jij erachter wat je het allerliefste wil. Dit geeft helderheid en richting. 

 

Concrete stappen zetten

Elke verandering begint met een eerste stap. Na elke sessie bespreken we welke kleine stap(pen) jij vandaag, morgen en volgende week kunt zetten voor directe twists in de goede richting. 

 

Na dit uitgebreide en uitgebalanceerde twist-traject ben jij weer de regisseur van jouw leven:

Ontspannen, bewust, vol zelfvertrouwen en zelfkennis. Met een heldere focus, lekker in je vel, energiek en genietend!

 

Het twist-traject bestaat na het intakegesprek, uit zes coachings-sessies van anderhalf uur. Deze vinden om de week plaats. Op die manier kunnen de inzichten en twists die je opdoet tijdens een sessie, landen en doorwerken voor een optimaal effect. 

  

WEES WELKOM:); mail of bel me gerust voor een gratis en vrijblijvend wandel- intake (intake via skype is ook mogelijk)

Als het vervolgens goed voor je voelt kun je je plek reserveren voor een van de 1op1 twist trajecten voor het maken van twists in de voor jou goede richting!

 

 Je kunt me ook mailen met al je vragen:)